Categories
articole

Asigurare Sfeclă de zahăr Universal

Schimbările climatice din ultimii ani, dar și criza provocată de pandemia prin care trecem, determină companiile de asigurare să-și îndrepte atenția din ce în ce mai mult asupra asigurărilor agricole.

Asigurările agricole reprezintă un sprijin pentru fermieri, o siguranță a faptului că au un aliat de nădejde în lupta cu multiplele și diferitele riscuri pe care nu le pot controla. Ținând cont de necesitățile reale, din teren, ale fermierilor, companiile de asigurare aduc constant pe piață produse de asigurare cât mai utile.

În acest sens, vă semnalăm că, începând de anul acesta, portofoliul Agra Asigurări se mărește cu un produs de asigurare nou: Sfeclă de zahăr Universal.

Agra Asigurări acoperă pierderile cantitative și de randament de zahăr produse de următoarele riscuri:

  • Grindină
  • Îngheț
  • Daune produse de particulele de nisip/pământ antrenate de vântul puternic
  • Crustă/spălarea solului
  • Daune produse de dăunătorii specifici culturii de sfeclă de zahăr
  • Daune produse de ploaia torențială după data de 16.05 a anului de asigurare în curs

Riscurile se pot asigura doar la pachet, suma minimă de asigurare este de 7000 RON/ hectar. Suma asigurată poate fi majorată până la 50% în cadrul acestui produs de asigurare.

Informații suplimentare vă invităm să parcurgeți la următoarele link-uri:

Pentru mai multe informații, pentru sprijin și consiliere, contactați reprezentantul CFRO Broker de Asigurare din județul dvs. sau să ne scrieți pe adresa de e-mail asigurari@cfro.ro.