Categories
articole

Agrar Basis, produs de asigurare Agra Asigurări

În portofoliul Agra Asigurări se află un produs complex de asigurare: Agrar Basis.

Agrar Basis este un produs pentru culturile de câmp precum: cereale, porumb, fructe oleaginoase, leguminoase, rădăcinoase și care acoperă mai multe riscuri climatice: grindină, îngheț, îngheț târziu de primăvară, incendiu, furtună, ploi torențiale, seceta pedologică în faza de răsărire și pachetul de reînsămânțare.

În acest moment mai puteți face subscrieri pentru următoarele riscuri de bază:

  • Grindina – risc obligatoriu, având data limită de subscriere cu 1 lună înainte de recoltare;
  • Incendiu/Foc – având data limită de subscriere cu 1 lună înainte de recoltare;
  • Furtuna/ Ploaia torenţială – având data limită de subscriere 15 mai, – după această dată se pot subscrie în continuare aceste riscuri, în funcție de apariția fenomenelor meteorologice, sub rezerva inspecției de risc.

Informații suplimentare vă invităm să parcurgeți la următoarele link-uri:

În continuare, dorim să vă informam despre necesitatea depunerii dosarului la AFIR, în vederea obținerii subvenției la prima eligibilă de asigurare prin Submăsura 17.1, și transmiterea informațiilor oficiale APIA.

Pe baza acestor informații vom putea emite actele adiționale necesare, în vederea regularizării suprafețelor. Aceste modificări se pot face în termen de 14 zile de la emiterea declarației APIA.

Pentru mai multe informații, pentru sprijin și consiliere, vă rugăm să contactați reprezentantul CFRO Broker de Asigurare din județul dvs. sau să ne scrieți pe adresa de e-mail asigurari@cfro.ro.